Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
England
USA (1)
Algeriet (0)
Argentina (0)
Australien (0)
  Temaer
Vælg temaer
close
Rockikonet Nick Cave hylder mest af alt sig selv i en kontrolleret, æstetisk filmstribe, hvor svarene blæser i vinden.
Den nu 50 år gamle Beatles-film er stadig en herlig, forfriskende oplevelse, det seneste halve århundredes mest medrivende musical.
Scorseses enorme dokumentarfilm om George Harrison er ujævn, uafklaret og ofte umusikalsk.
Det er efterhånden blevet en tradition, at de britiske elektroveteraner i Depeche Mode supplerer deres studiealbum med liveoptagelser fra de efterfølgende verdensturnéer.
Britisk landsby falder ikke på halen for berømt instruktør, der har forvandlet idyl til mareridt.
Følsom og velspillet, men også sentimental og indforstået skildring af John Lennon som hvalp. Instruktøren fokuserer på Lennons mildt sagt kaotiske opvækst og det tvetydige forhold mellem hans ustabile mor og hans stramtandede moster.
Rullestenen Mick Jagger fyrede onsdag op under filmfestivalen i Cannes ved at lancere en film om Rolling Stones' vidt berømte album "Exile on Main Street" fra 1972.
I biografmørket har han fået hårene til at rejse sig på sit publikum. Nu udgiver han en cd, hvis stil han selv kalder for heavy metal.
”Sidste chance, Harvey” er måske ikke nogen stor film, men den er meget livsbekræftende. Fremragende skuespil af Dustin Hoffman og Emma Thompson.
Så er det ganske vist: "Mamma Mia!" er den største økonomiske succes i britisk films historie - og samtidig den bedst indtjenende film i Storbritannien nogensinde.
Vi anbefaler
Loading...