Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (52)
Komedie (9)
Action (2)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Tyskland
Frankrig (21)
USA (16)
England (9)
Danmark (8)
Vælg land
close
  Temaer
Skuespillerne har ikke meget at byde på, handlingen heller ikke. Den ender i fjolleri.
Filmdrama: Med stationerne på Jesu vandring mod Golgata som skabelon fortælles historien om den 14-årige Marias tilintetgørende indoktrinering i sort katolsk fanatisme. En knugende, men også tendentiøs film om fortræd mod et barn.
Enestående næraktivistisk dokumentar om Edward Snowden og de dage, da han afslørede den verdensomspændende masseovervågningsskandale.
Ingen risikerer at blive rørt af Christian Ditters sukkersøde, fortænkte romance ”Love, Rosie”.
Historisk drama: Hitler havde i 1944 beordret Paris jævnet med jorden inden de allieredes ankomst. Filmen om konfrontationen mellem den tyske kommandant og en svensk diplomat fortæller, hvorfor det ikke gik sådan.
Der er kommet en hysterisk tysk børnefilm ud af Sven Nordqvists fine børnebøger om den godmodige Peddersen og hans vilde kat.
Allerede i år 1900 levede visionen om fri kærlighed som den vigtigste livskilde. En gruppe radikale unge udlevede årtier før 1960’erne deres drøm om et alternativt samfund. Kreativ dokumentar fortæller søndag aften den fascinerende historie.
Det moderne uddannelsessystem får med spanskrøret af en østrigsk idealist, der med filmen gør sig skyldig i lige så enøjet en praksis som den, han kritiserer.
Komedie: Absurditeterne er i højsædet i fænomenal islandsk debutfilm.
Smal tysk film leger charmetrold, men er i virkeligheden en irriterende lille størrelse.
Viser 1-10 af 87 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Vi anbefaler
Loading...