Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (33)
Danmark (31)
Frankrig (15)
England (12)
Sverige (6)
Vælg land
close
  Temaer
Tragedie
”I dine hænder” er et kammerspil i bevægelse, men den vedkommende og ambitiøse fortælling forbliver desværre distanceret og uforløst.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Filmdrama: En renfærdig og redelig film om en 50-årig kvinde, der rammes af Alzheimers. Julianne Moore fik en Oscar for hovedrollen, og som hendes mand er Alec Baldwin fremragende.
Filmdrama: En elegant komponeret, velspillet historie om et matematisk geni, der brød en ubrydelig tysk kode under Anden Verdenskrig, men blev modarbejdet og aldrig anerkendt, dels fordi han var svær at omgås, dels fordi han var bøsse og fik en ydmygende dom.
Drama: Faderen handler, og moderen græder. Susanne Biers film om retten til forældreskabet er for konstrueret til at blive andet end en god idé på papiret.
Gyser: Channing Tatum er brillant som hårdtpumpet bryder i Bennett Millers isnende, men desværre for langtrukne drama om amerikanske OL-brødres møde med deres Waterloo.
Drama: Andrej Zvjagintsevs manuskriptvinder på sidste års festival i Cannes er et fabelagtigt værk om indre og ydre korruption i Rusland.
Lone Scherfigs Oxfordskildring er kluntet og overtydelig.
Historisk kærlighedsdrama: Filmen om kærligheden mellem den beundrede Charles Dickens og den 27 år yngre Nelly Ternan er kultiveret og pæn, men trods en springsk handling uden den fremdrift og lidenskab, som emnet lægger op til.
”Grace of Monaco” er et drivende sentimentalt melodrama, der forsøges piftet op med et nådesløst ligegyldigt politisk drama.
Viser 1-10 af 109 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...