Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (202)
Komedie (19)
Biografi (10)
Thriller (6)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (84)
Danmark (62)
Frankrig (51)
England (42)
Tyskland (25)
Vælg land
close
  Temaer
Socialrealisme
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Ken Loach afrunder sit filmiske liv med en traditionel og smuk hyldest til humanismen.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Rørstrømsk og velmenende film med Kevin Costner i rollen som fordrukken bedstefar er for de mest sejlivede fans.
Drama: Det giver en besk smag i munden, at titelkarakteren Rosita, en postordrebrud fra Filippinerne, forbliver en rekvisit i fortællingen om et far og søn-forhold.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Ulrich Seidl er en nådesløs filmmager. Hans iscenesatte virkelighed om østrigske kældermennesker er grusom og absurd og vækker ubehagelige minder om Fritzl-sagen.
Denne islandske film er punkteret på de gode intentioners holdeplads. Historien om almindelige menneskers ualmindelige liv er for uoriginal.
Storslået trash-melodrama fra den kun 25-årige Xavier Dolan er endelig kommet til landet. Filmen vandt Juryens Pris i Cannes sidste år.
Viser 1-10 af 316 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...