Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
 • Gyser  (1)
  Animation (0)
  Eventyrfilm (0)
  Katastrofefilm (0)
  Komedie (0)
  Kortfilm (0)
  Musical (0)
  Musikfilm (0)
  Western (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (10)
Danmark (5)
England (1)
Tyskland (1)
  Temaer
Politik
Spænding
Vælg temaer
close
Biografisk film: I byen Selma i staten Alabama udkæmpedes de hårdeste kampe for sortes rettigheder i begyndelsen af 1960’erne under præsten Martin Luther Kings karismatiske ledelse. Filmen skildrer højdepunkter i borgerretsbevægelsens – og hans historie.
Sean Penn spiller lejesoldat i en historie, hvor gamle venner stræber ham efter livet for at slette deres fælles forbryderiske fortid. Historien udarter i endeløse slagsmål og skyderier.
Der er ikke noget rod i Stephen Daldrys spændingsfilm for unge og voksne, selv om den foregår på en losseplads i Brasilien.
Enestående næraktivistisk dokumentar om Edward Snowden og de dage, da han afslørede den verdensomspændende masseovervågningsskandale.
Men det er svært at få i et magtkorrumperet New York. "Broken City" er fyldt med huller, men er ikke uinteressant.
Drama: Det lykkes ikke Annette K. Olesen at gøre en thriller ud af sin historie om klimapolitik og falske løfter.
Drama: Kathryn Bigelow balancerer på en knivsæg, men mister aldrig fodfæstet med sin eminente post-11. september film om jagten på Osama bin Laden.
George Clooney viser sit fremragende filmhåndværk i sin politiske thriller ”Kamæleonen”. Filmen er flot besat med Ryan Gosling i spidsen som den overbevisende unge stræber, hvis illusioner brister så grusomt.
FN-skandale fra Bosnien i 1999 er omsat til en gruopvækkende og uafrystelig film om en amerikansk politibetjent, der afdækker et afskyeligt magtmisbrug.
Invasionen af Irak gendigtet som skiftevis politisk forelæsning og adrenalinpumpende action. Men flot ser det ud.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...