Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (18)
England (10)
Frankrig (8)
Tyskland (7)
Danmark (6)
Vælg land
close
  Temaer
Politik
Socialrealisme
Vælg temaer
close
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Biografisk film: I byen Selma i staten Alabama udkæmpedes de hårdeste kampe for sortes rettigheder i begyndelsen af 1960’erne under præsten Martin Luther Kings karismatiske ledelse. Filmen skildrer højdepunkter i borgerretsbevægelsens – og hans historie.
Dokudramaet om et par, der møder hinanden via det schweiziske homomagasin ”Der Kreis”, er en vigtig, medrivende og universel fortælling om accept.
Der er ikke noget rod i Stephen Daldrys spændingsfilm for unge og voksne, selv om den foregår på en losseplads i Brasilien.
Der foregår en uhyggelig udbytning af Sydsudan, der oversvømmes af folk, der vil bidrage til udviklingen af den nye nation. Siger de.
Joshua Oppenheimer har igen skabt en fremragende, ja, ligefrem nødvendig dokumentar, der sparker benene væk under én og får hjertet til at slå slag over.
Sudanske børn bliver tvunget til flugt. Rejsen bringer dem til sidst til Amerika. Historien, der er baseret på virkelige begivenheder, går gennem marv og ben.
Når kultur bliver politisk. Det grønlandske rockband Sume satte i 1970’erne musik til kampen for selvstændighed.
Det moderne uddannelsessystem får med spanskrøret af en østrigsk idealist, der med filmen gør sig skyldig i lige så enøjet en praksis som den, han kritiserer.
Viser 1-10 af 47 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...