Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (21)
Frankrig (15)
England (10)
Tyskland (8)
Danmark (7)
Vælg land
close
  Temaer
Politik
Vælg temaer
close
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Biografisk film: I byen Selma i staten Alabama udkæmpedes de hårdeste kampe for sortes rettigheder i begyndelsen af 1960’erne under præsten Martin Luther Kings karismatiske ledelse. Filmen skildrer højdepunkter i borgerretsbevægelsens – og hans historie.
Krigsfilm: Noget så sjældent som en dansk film om den tyske invasion i 1940. I hele sit anlæg og forløb en sympatisk, afdæmpet og autentisk virkende skildring af kampene i Sønderjylland og fint karakteriserende typespil i samtlige roller.
Dokudramaet om et par, der møder hinanden via det schweiziske homomagasin ”Der Kreis”, er en vigtig, medrivende og universel fortælling om accept.
Drama: Andrej Zvjagintsevs manuskriptvinder på sidste års festival i Cannes er et fabelagtigt værk om indre og ydre korruption i Rusland.
Der er ikke noget rod i Stephen Daldrys spændingsfilm for unge og voksne, selv om den foregår på en losseplads i Brasilien.
Sudanske børn bliver tvunget til flugt. Rejsen bringer dem til sidst til Amerika. Historien, der er baseret på virkelige begivenheder, går gennem marv og ben.
Den halvdokumentariske historie om våbensmugleren Niels Holck, hans mislykkede aktion i Indien og den efterfølgende, langstrakte udleveringssag er uafbrudt vedkommende.
Drama: Den 10-årige Wadjda er et helt fantastisk bekendtskab, og det er filmen om hende også.
Biografisk drama: »Nkosi Sikelel’ iAfrika« synges der i den sydafrikanske nationalsang. Gud velsigne Afrika. Nelson Mandela blev ansigt for den samlede modstand mod apartheid, men helgenkåres heldigvis ikke i denne film.
Viser 1-10 af 58 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...