Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (43)
Danmark (23)
Frankrig (19)
England (17)
Tyskland (12)
Vælg land
close
  Temaer
Politik
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Biografisk film: I byen Selma i staten Alabama udkæmpedes de hårdeste kampe for sortes rettigheder i begyndelsen af 1960’erne under præsten Martin Luther Kings karismatiske ledelse. Filmen skildrer højdepunkter i borgerretsbevægelsens – og hans historie.
Sean Penn spiller lejesoldat i en historie, hvor gamle venner stræber ham efter livet for at slette deres fælles forbryderiske fortid. Historien udarter i endeløse slagsmål og skyderier.
Krigsfilm: Noget så sjældent som en dansk film om den tyske invasion i 1940. I hele sit anlæg og forløb en sympatisk, afdæmpet og autentisk virkende skildring af kampene i Sønderjylland og fint karakteriserende typespil i samtlige roller.
Dokudramaet om et par, der møder hinanden via det schweiziske homomagasin ”Der Kreis”, er en vigtig, medrivende og universel fortælling om accept.
Drama: Andrej Zvjagintsevs manuskriptvinder på sidste års festival i Cannes er et fabelagtigt værk om indre og ydre korruption i Rusland.
Der er ikke noget rod i Stephen Daldrys spændingsfilm for unge og voksne, selv om den foregår på en losseplads i Brasilien.
Enestående næraktivistisk dokumentar om Edward Snowden og de dage, da han afslørede den verdensomspændende masseovervågningsskandale.
Der foregår en uhyggelig udbytning af Sydsudan, der oversvømmes af folk, der vil bidrage til udviklingen af den nye nation. Siger de.
Viser 1-10 af 117 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...