Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Norge
  Temaer
Spænding
Vælg temaer
close
 • Episk (0)
  Helte (0)
  Krig (0)
  Lidenskab (0)
  Menneskeskæbner (0)
  Moral & Etik (0)
  Mysterie (0)
  Politik (0)
  Romantik (0)
  Sentimental (0)
  Tro & Ånd (0)
  Uhygge (0)
 • Venskab (0)
Gangsterkomedie: Underfundig norsk gangsterkrimi med Stellan Skarsgård i hovedrollen og den formidable Bruno Ganz som mafiaboss. Men hvem er mon kraftidioten?
Årets julegave til børn og deres voksne bygger videre på en næsten 40 år gammel norsk film. Det er så lunt og hyggeligt, at man næppe kan ønske sig mere af en julefilm.
Filmdrama: Fortællingen om den norske eventyrer Thor Heyerdahl og hans sejlads over Stillehavet på en tømmerflåde er våd og uden ægte dramatisk fremdrift.
Filmatiseringen af en Jo Nesbø-krimi forsøger at gøre Stieg Larssons Millenium-succes kunsten efter. ”Headhunterne” er hæsblæsende, farverig og temmelig utroværdig. Men den har internationalt format.
Den formidable animationsfilm "Bjergkøbing Grand Prix” vises i en smuk digital restaurering.
Hovedpersonen i ”En ganske rar mand” løslades efter 12 års fængsel for mord og prøver at skabe sig en ny tilværelse. Stellan Skarsgaard er helt suveræn som Ulrik, nølende, famlende og fortabt, træt og tavs, men beslutsom, når det skal være.
Den svenske sci-fi-noir ”Metropia” er fascinerende og teknisk besnærende, men mangler lige et par lag for at blive mesterlig.
Foruroligende norsk thriller om skyld og straf.
Fræk og flabet, ja, men ikke helt så fri.
Vi anbefaler
Loading...