Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (57)
Danmark (27)
Frankrig (21)
England (18)
Tyskland (15)
Vælg land
close
  Temaer
Moral & Etik
Vælg temaer
close
To mænd, to forskellige kulturer i den algierske ørken i 1954 – den blodige krig er i udbrud. Mellem de to opstår der en indforståethed på trods – suverænt formidlet af to fremragende skuespillere
”I dine hænder” er et kammerspil i bevægelse, men den vedkommende og ambitiøse fortælling forbliver desværre distanceret og uforløst.
Ken Loach afrunder sit filmiske liv med en traditionel og smuk hyldest til humanismen.
Rørstrømsk og velmenende film med Kevin Costner i rollen som fordrukken bedstefar er for de mest sejlivede fans.
Ulrich Seidl er en nådesløs filmmager. Hans iscenesatte virkelighed om østrigske kældermennesker er grusom og absurd og vækker ubehagelige minder om Fritzl-sagen.
Midt i bibelbæltet, i Tulsa, Oklahoma, lever unge med anden seksuel orientering end hetero med en stærk religiøs fordømmelse.
Spændende, oprivende og vittigt israelsk skilsmissedrama udfoldes med voldsomt temperament og kvindeundertrykkelse i rabbinsk retssal.
Dokudramaet om et par, der møder hinanden via det schweiziske homomagasin ”Der Kreis”, er en vigtig, medrivende og universel fortælling om accept.
Ruben Östlunds Cannes-darling er endelig landet herhjemme. Det anbefales at indløse billet til den morsomme overlevelsestur i menneskets moralske indre.
Blodige nyheder er en stærk handelsvare i det mediekritiske mareridt af en film med den uhyggeligt gode Jake Gyllenhaal i hovedrollen.
Viser 1-10 af 168 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...