Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (29)
Komedie (3)
Western (1)
Action (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Tyskland
Frankrig (13)
USA (6)
England (5)
Østrig (4)
Vælg land
close
  Temaer
Menneskeskæbner
Vælg temaer
close
Filmdrama: Med stationerne på Jesu vandring mod Golgata som skabelon fortælles historien om den 14-årige Marias tilintetgørende indoktrinering i sort katolsk fanatisme. En knugende, men også tendentiøs film om fortræd mod et barn.
Enestående næraktivistisk dokumentar om Edward Snowden og de dage, da han afslørede den verdensomspændende masseovervågningsskandale.
Historisk drama: Hitler havde i 1944 beordret Paris jævnet med jorden inden de allieredes ankomst. Filmen om konfrontationen mellem den tyske kommandant og en svensk diplomat fortæller, hvorfor det ikke gik sådan.
Allerede i år 1900 levede visionen om fri kærlighed som den vigtigste livskilde. En gruppe radikale unge udlevede årtier før 1960’erne deres drøm om et alternativt samfund. Kreativ dokumentar fortæller søndag aften den fascinerende historie.
Smal tysk film leger charmetrold, men er i virkeligheden en irriterende lille størrelse.
Drama: Dette trøstesløse mexicanske narkodrama rammer smertende rent.
Amerikaneren Louis Sarno har tilbragt 25 år hos en pygmæstamme i Centralafrika. Vi følger hans rejse til den nye verden, da han tager sin 13-årige søn med til New York for første gang.
En seværdig ungarsk historie om et par halvvoksne tvillingedrenge, der klarer sig gennem krigens grusomheder ude på landet ved langsomt at forhærde sig fysisk og mentalt.
En ny, tysk western er både fascinerende og forfriskende.
En ung pige trodser nazismens intellektuelle formørkelse i lidt for sødladen krigsfilm.
Viser 1-10 af 38 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...