Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (33)
Frankrig (22)
Danmark (20)
England (16)
Tyskland (13)
Vælg land
close
  Temaer
Menneskeskæbner
Socialrealisme
Vælg temaer
close
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Drama: Det giver en besk smag i munden, at titelkarakteren Rosita, en postordrebrud fra Filippinerne, forbliver en rekvisit i fortællingen om et far og søn-forhold.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Ulrich Seidl er en nådesløs filmmager. Hans iscenesatte virkelighed om østrigske kældermennesker er grusom og absurd og vækker ubehagelige minder om Fritzl-sagen.
Denne islandske film er punkteret på de gode intentioners holdeplads. Historien om almindelige menneskers ualmindelige liv er for uoriginal.
Storslået trash-melodrama fra den kun 25-årige Xavier Dolan er endelig kommet til landet. Filmen vandt Juryens Pris i Cannes sidste år.
Lovligt demonstrativt modstilles det hektiske, udvendige karriereliv i storbyen og det rolige, daglige liv på landet. Åndeløst smukt filmede scener fra det kinesiske landskab, men konstruktionen knirker.
Livet er ikke en dans på roser for den 60-årige Angelique, der modvilligt lader sig pensionere fra livet på en stripklub. Men det ømme drama om en aldrende kvinde er bevægende.
Viser 1-10 af 117 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...