Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (50)
Komedie (11)
Biografi (2)
Action (1)
Vælg genre
close
 • Eventyrfilm (0)
  Gyser (0)
  Katastrofefilm (0)
  Kortfilm (0)
  Musical (0)
  Musikfilm (0)
  Science fiction (0)
  Western (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Frankrig
Tyskland (13)
USA (7)
England (6)
Italien (4)
Vælg land
close
  Temaer
Menneskeskæbner
Vælg temaer
close
Wim Wenders’ portræt af fotografen Sebastião Salgado er usædvanlig smukt og respektfuldt og spejler præcist Salgados livsværk.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Spændende, oprivende og vittigt israelsk skilsmissedrama udfoldes med voldsomt temperament og kvindeundertrykkelse i rabbinsk retssal.
Lovligt demonstrativt modstilles det hektiske, udvendige karriereliv i storbyen og det rolige, daglige liv på landet. Åndeløst smukt filmede scener fra det kinesiske landskab, men konstruktionen knirker.
Livet er ikke en dans på roser for den 60-årige Angelique, der modvilligt lader sig pensionere fra livet på en stripklub. Men det ømme drama om en aldrende kvinde er bevægende.
Moderniseringen har ramt naturens børn i Grønland hårdt. Det fortæller dette fabelagtigt smukke opvækstdrama.
Beskedent drama fra manden bag ”Jeg har elsket dig så længe” vækker mindelser om Hanekes ”Skjult”.
Historisk drama: Hitler havde i 1944 beordret Paris jævnet med jorden inden de allieredes ankomst. Filmen om konfrontationen mellem den tyske kommandant og en svensk diplomat fortæller, hvorfor det ikke gik sådan.
Claire Denis har skabt et koldt, mareridtslignende kunstgys.
Viser 1-10 af 65 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...