Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama
Vælg genre
close
 • Western  (1)
  Action (0)
  Animation (0)
  Eventyrfilm (0)
  Gyser (0)
  Kortfilm (0)
  Musical (0)
  Musikfilm (0)
  Science fiction (0)
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (92)
Frankrig (50)
Danmark (43)
England (34)
Tyskland (29)
Vælg land
close
  Temaer
Menneskeskæbner
Drama: Et sat par i 40’erne vil være unge med de unge og indlader sig med et par i 20’erne. Det tegner lyst, men mørkner snart. Det ældre par flipper ud i krukkeri, og bekendtskabet udarter til jalousi og forbitrelse.
Hjemmelavet klippe-klistre-film om søfareren Jens Munk burde ikke nå biograferne. På trods af sympatisk drivkraft er det en film, der hører til i hobbyskuffen.
”I dine hænder” er et kammerspil i bevægelse, men den vedkommende og ambitiøse fortælling forbliver desværre distanceret og uforløst.
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Den argentinske instruktør Lisandro Alonso åbner nye muligheder i filmsproget.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Thomas Vinterbergs filmatisering af Thomas Hardys roman fra 1874 er ikke fejlfri, men den når glimtvist stormfulde højder.
Drama: Det giver en besk smag i munden, at titelkarakteren Rosita, en postordrebrud fra Filippinerne, forbliver en rekvisit i fortællingen om et far og søn-forhold.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Denne islandske film er punkteret på de gode intentioners holdeplads. Historien om almindelige menneskers ualmindelige liv er for uoriginal.
Viser 1-10 af 275 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...