Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (275)
Komedie (41)
Biografi (14)
Thriller (6)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (129)
Danmark (71)
Frankrig (65)
England (49)
Tyskland (38)
Vælg land
close
  Temaer
Menneskeskæbner
Drama: Et sat par i 40’erne vil være unge med de unge og indlader sig med et par i 20’erne. Det tegner lyst, men mørkner snart. Det ældre par flipper ud i krukkeri, og bekendtskabet udarter til jalousi og forbitrelse.
Wim Wenders’ portræt af fotografen Sebastião Salgado er usædvanlig smukt og respektfuldt og spejler præcist Salgados livsværk.
Hjemmelavet klippe-klistre-film om søfareren Jens Munk burde ikke nå biograferne. På trods af sympatisk drivkraft er det en film, der hører til i hobbyskuffen.
”I dine hænder” er et kammerspil i bevægelse, men den vedkommende og ambitiøse fortælling forbliver desværre distanceret og uforløst.
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Sort komedie: ”Wild Tales” udgøres af seks episoder, der med syrlig ironi bringer sine personer i situationer, hvor de drives ud over deres normale hæmninger i desperation eller uhæmmet aggression. Den vittigste film på repertoiret.
Den argentinske instruktør Lisandro Alonso åbner nye muligheder i filmsproget.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Thomas Vinterbergs filmatisering af Thomas Hardys roman fra 1874 er ikke fejlfri, men den når glimtvist stormfulde højder.
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Viser 1-10 af 387 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...