Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (78)
Danmark (23)
England (21)
Frankrig (21)
Tyskland (13)
Vælg land
close
  Temaer
Krig
To mænd, to forskellige kulturer i den algierske ørken i 1954 – den blodige krig er i udbrud. Mellem de to opstår der en indforståethed på trods – suverænt formidlet af to fremragende skuespillere
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Politisk thriller: Sagen om 40 års dansk atompolitik formidles begavet og med fortællemæssigt mod af Christina Rosendahl, der lader filmen sætte spørgsmålstegn såvel som udråbstegn.
Krigsfilm: Noget så sjældent som en dansk film om den tyske invasion i 1940. I hele sit anlæg og forløb en sympatisk, afdæmpet og autentisk virkende skildring af kampene i Sønderjylland og fint karakteriserende typespil i samtlige roller.
Filmdrama: En elegant komponeret, velspillet historie om et matematisk geni, der brød en ubrydelig tysk kode under Anden Verdenskrig, men blev modarbejdet og aldrig anerkendt, dels fordi han var svær at omgås, dels fordi han var bøsse og fik en ydmygende dom.
Clint Eastwoods film om den amerikanske snigskytte Chris Kyle er en vedkommende og foruroligende historie, præget af den aldrende instruktørs usvigelige sikkerhed og solidaritet med sin hovedperson.
Fremragende kammerspil i Guantanamo-fængslet med Kristen Stewart og Payman Maadi i hovedrollerne. De politiske klichéer undgås.
Angelina Jolies anden film som instruktør er dramatisk, men sjælløs.
En hårdkogt historie om en hårdt såret engelsk soldats natlige forsøg på at redde sig ud af et katolsk kvarter i Belfast, jaget af morderiske IRA-folk. Filmen lykkes på grund af Jack O’Connells overbevisende spil i hovedrollen.
Der foregår en uhyggelig udbytning af Sydsudan, der oversvømmes af folk, der vil bidrage til udviklingen af den nye nation. Siger de.
Viser 1-10 af 173 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...