Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Action (70)
Drama (46)
Thriller (44)
Komedie (16)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (138)
England (20)
Danmark (14)
Frankrig (14)
Sverige (6)
Vælg land
close
  Temaer
Intriger
Spænding
Forvirret historie om spring i tid og rum, handlingen uoverskuelig og historien fuld af vammelt præk, men filmen rummer flotte digitaliserede scener og en fantasifuld scenografi.
Reese Witherspoon overskygges af Sofía Vergara i mat komedie om to kvinder på flugt fra både gangstere og korrupte politifolk.
Action: Charlize Theron har den egentlige hovedrolle i dette ødelæggelsesorgie, en reboot af kultfilmen Mad Max.
Liam Neeson bliver ved med at glimre i rollen som actionhelt. Så tilgiver man gerne den overgjorte, buldrende fortælling om hævn og frelse.
Syvende ”Furious”-historie: Forrygende tempo, larm og spektakel til lands og i luften, i ørkenen og i Los Angeles. Man hænger på hele vejen og er godt underholdt, så længe det varer.
En livlig og opfindsom animationsfilm befolket med spøjse rumvæsener, hvoraf et slår sig sammen med en pige, der under kaotiske jordiske tilstande leder efter sin mor. Charmerende!
At lave en lang film over et udpræget kortfilmunivers synes næsten umuligt, men det lykkes med Frode Får.
En musical bygget over seks-syv folkeeventyr, Grimms især – men filmen bliver til et rodsammen, der vil mere, end den kan. Skuespillerne klarer det flot, især Meryl Streep som den onde ånd.
Sean Penn spiller lejesoldat i en historie, hvor gamle venner stræber ham efter livet for at slette deres fælles forbryderiske fortid. Historien udarter i endeløse slagsmål og skyderier.
En nørdet historie om robotter i kamp og småforbryderes kidnapning af en af dem – til eget hjælpeløst forbryderisk formål.
Viser 1-10 af 198 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...