Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (119)
Action (71)
Komedie (67)
Thriller (48)
Animation (29)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (223)
England (36)
Danmark (35)
Frankrig (33)
Belgien (8)
Vælg land
close
  Temaer
Intriger
Drama: Et sat par i 40’erne vil være unge med de unge og indlader sig med et par i 20’erne. Det tegner lyst, men mørkner snart. Det ældre par flipper ud i krukkeri, og bekendtskabet udarter til jalousi og forbitrelse.
Forvirret historie om spring i tid og rum, handlingen uoverskuelig og historien fuld af vammelt præk, men filmen rummer flotte digitaliserede scener og en fantasifuld scenografi.
Reese Witherspoon overskygges af Sofía Vergara i mat komedie om to kvinder på flugt fra både gangstere og korrupte politifolk.
Action: Charlize Theron har den egentlige hovedrolle i dette ødelæggelsesorgie, en reboot af kultfilmen Mad Max.
Sort komedie: ”Wild Tales” udgøres af seks episoder, der med syrlig ironi bringer sine personer i situationer, hvor de drives ud over deres normale hæmninger i desperation eller uhæmmet aggression. Den vittigste film på repertoiret.
Liam Neeson bliver ved med at glimre i rollen som actionhelt. Så tilgiver man gerne den overgjorte, buldrende fortælling om hævn og frelse.
Denne ungdomsfilm med hjertet på rette sted bliver aldrig andet end en lightversion af ”Mean Girls”.
Syvende ”Furious”-historie: Forrygende tempo, larm og spektakel til lands og i luften, i ørkenen og i Los Angeles. Man hænger på hele vejen og er godt underholdt, så længe det varer.
En livlig og opfindsom animationsfilm befolket med spøjse rumvæsener, hvoraf et slår sig sammen med en pige, der under kaotiske jordiske tilstande leder efter sin mor. Charmerende!
At lave en lang film over et udpræget kortfilmunivers synes næsten umuligt, men det lykkes med Frode Får.
Viser 1-10 af 352 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...