Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (5)
Komedie (4)
Thriller (2)
Action (0)
  Kunstner
George Clooney
Vælg kunstner
close
  Land
USA (14)
England (1)
Frankrig (1)
Algeriet (0)
Argentina (0)
  Temaer
Vælg temaer
close
Forvirret historie om spring i tid og rum, handlingen uoverskuelig og historien fuld af vammelt præk, men filmen rummer flotte digitaliserede scener og en fantasifuld scenografi.
Den sympatiske George Clooney har lavet en mat film om forsøget på at redde europæiske kunstværker fra nazisternes tyverier og om valget mellem liv og kunst.
Thriller: Man bliver helt rumtosset af ”Gravity”, der er en oplevelse helt ud over det sædvanlige.
George Clooney viser sit fremragende filmhåndværk i sin politiske thriller ”Kamæleonen”. Filmen er flot besat med Ryan Gosling i spidsen som den overbevisende unge stræber, hvis illusioner brister så grusomt.
Alexander Payne har lavet endnu en morsom film om mande-melankoli. George Clooney har allerede modtaget en Golden Globe og en Oscar-nominering for sin hovedrolle i ”The Descendants”.
Dramaet "The Descendants" med stjernen George Clooney vandt Golden Globe for bedste film.
”The American” er en film om vægtløs ensomhed og med George Clooney i hovedrollen.
Stjernen elskede sin terrier - men hvordan oplevede den hende? Få svaret i ny stjernebesat film.
Tidens glatte ansigt og individualismens jagt på ”mig og mit personlige mål” får sig et hak i tuden i endnu en vellykket komedie fra Juno-instruktøren Jason Reitman.
Jedi-kriger eller tankespion. USA har faktisk forsøgt sig med alternativ krigsførelses-strategi, der skulle forstyrre fjendens mentale radar. Absurd historie i halvkedelig film.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...