Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (117)
Komedie (27)
Animation (18)
Thriller (9)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Frankrig
Belgien (21)
Tyskland (21)
USA (21)
England (19)
Vælg land
close
  Temaer
To mænd, to forskellige kulturer i den algierske ørken i 1954 – den blodige krig er i udbrud. Mellem de to opstår der en indforståethed på trods – suverænt formidlet af to fremragende skuespillere
Wim Wenders’ portræt af fotografen Sebastião Salgado er usædvanlig smukt og respektfuldt og spejler præcist Salgados livsværk.
En fin lille film om en familie, hvor far, mor og lillebror er døvstumme, mens storesøster på 16 fungerer normalt og stilles i det svære valg mellem familien og en sangerkarriere.
Ken Loach afrunder sit filmiske liv med en traditionel og smuk hyldest til humanismen.
Filmdrama: Timbuktu er en by syd for Sahara. Her udspilles denne film, der handler om en immigreret kvæghyrdes tragedie og om muslimske fundamentalisters terror og blinde had til jævne menneskers daglige liv.
Instruktørerne bag ”De urørlige” farer vild i både komik og drama. Omar Sy og Charlotte Gainsbourg fungerer kun som et lille plaster på såret.
Spændende, oprivende og vittigt israelsk skilsmissedrama udfoldes med voldsomt temperament og kvindeundertrykkelse i rabbinsk retssal.
Oscarnomineret og halvdansk animationsfilm sprutter af fortælleglæde og legelyst.
Lovligt demonstrativt modstilles det hektiske, udvendige karriereliv i storbyen og det rolige, daglige liv på landet. Åndeløst smukt filmede scener fra det kinesiske landskab, men konstruktionen knirker.
Livet er ikke en dans på roser for den 60-årige Angelique, der modvilligt lader sig pensionere fra livet på en stripklub. Men det ømme drama om en aldrende kvinde er bevægende.
Viser 1-10 af 196 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...