Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama (189)
Komedie (45)
Gyser (5)
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (87)
Danmark (62)
Frankrig (38)
England (18)
Tyskland (14)
Vælg land
close
  Temaer
Familie & Slægt
Vælg temaer
close
En fin lille film om en familie, hvor far, mor og lillebror er døvstumme, mens storesøster på 16 fungerer normalt og stilles i det svære valg mellem familien og en sangerkarriere.
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Rørstrømsk og velmenende film med Kevin Costner i rollen som fordrukken bedstefar er for de mest sejlivede fans.
Storslået trash-melodrama fra den kun 25-årige Xavier Dolan er endelig kommet til landet. Filmen vandt Juryens Pris i Cannes sidste år.
David Cronenberg har præsteret så spændende film som ”Eastern Promises” og ”A History of Violence – begge med Viggo Mortensen. Her har han lavet en smal film om fordærvede Hollywood-eksistenser.
Filmdrama: Med stationerne på Jesu vandring mod Golgata som skabelon fortælles historien om den 14-årige Marias tilintetgørende indoktrinering i sort katolsk fanatisme. En knugende, men også tendentiøs film om fortræd mod et barn.
Erik Clausens karakter bliver kuk-kuk af demens, men kærligheden består. Det er ret rørende. Men man må sluge, at hans filmsprog er irret til.
Lovligt demonstrativt modstilles det hektiske, udvendige karriereliv i storbyen og det rolige, daglige liv på landet. Åndeløst smukt filmede scener fra det kinesiske landskab, men konstruktionen knirker.
En humoristisk-satirisk historie om fem halvbrødre, skævgroede eksistenser. Vittig, absurd og velspillet.
Drama: Faderen handler, og moderen græder. Susanne Biers film om retten til forældreskabet er for konstrueret til at blive andet end en god idé på papiret.
Viser 1-10 af 264 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...