Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Drama
Vælg genre
close
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
USA (295)
Danmark (123)
Frankrig (117)
England (88)
Tyskland (52)
Vælg land
close
  Temaer
Drama: Et sat par i 40’erne vil være unge med de unge og indlader sig med et par i 20’erne. Det tegner lyst, men mørkner snart. Det ældre par flipper ud i krukkeri, og bekendtskabet udarter til jalousi og forbitrelse.
To mænd, to forskellige kulturer i den algierske ørken i 1954 – den blodige krig er i udbrud. Mellem de to opstår der en indforståethed på trods – suverænt formidlet af to fremragende skuespillere
Billederne er betagende, og Sidse Babett Knudsen spreder sin magi på lærredet i smagfuld film om et lesbisk sadomasochistisk forhold.
Hjemmelavet klippe-klistre-film om søfareren Jens Munk burde ikke nå biograferne. På trods af sympatisk drivkraft er det en film, der hører til i hobbyskuffen.
”I dine hænder” er et kammerspil i bevægelse, men den vedkommende og ambitiøse fortælling forbliver desværre distanceret og uforløst.
En fin lille film om en familie, hvor far, mor og lillebror er døvstumme, mens storesøster på 16 fungerer normalt og stilles i det svære valg mellem familien og en sangerkarriere.
En socialt derangeret lærer ankommer til en lille, fattig flække, befolket med latinoer. Trods forbehold i begyndelsen bliver han og familien accepteret, især da han sammensætter et succesfuldt hold til terrænløb.
Ken Loach afrunder sit filmiske liv med en traditionel og smuk hyldest til humanismen.
Den 17-årige Tale er forelsket i teatret. Men skuespilleriet får en rival, da en dreng træder op på scenen til hende.
May el-Toukhys spillefilmdebut vidner om, at et nyt begavet talent er sprunget ud i fuldt flor i dansk film.
Viser 1-10 af 764 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...