Film - anmeldelser og nyheder

  Genre
Dokumentar
  Kunstner
Vælg kunstner
close
  Land
Danmark (61)
USA (50)
England (16)
Frankrig (13)
Tyskland (11)
Vælg land
close
  Temaer
Vælg temaer
close
Wim Wenders’ portræt af fotografen Sebastião Salgado er usædvanlig smukt og respektfuldt og spejler præcist Salgados livsværk.
Fascinerende dokumentar om Red Army, det sovjetiske ishockeyhold, der var verdens bedste på skøjter.
Ulrich Seidl er en nådesløs filmmager. Hans iscenesatte virkelighed om østrigske kældermennesker er grusom og absurd og vækker ubehagelige minder om Fritzl-sagen.
Midt i bibelbæltet, i Tulsa, Oklahoma, lever unge med anden seksuel orientering end hetero med en stærk religiøs fordømmelse.
Dokudramaet om et par, der møder hinanden via det schweiziske homomagasin ”Der Kreis”, er en vigtig, medrivende og universel fortælling om accept.
Den svenske musiker Björn Afzelius hyldestportrætteres i andægtig film, der savner samme kant, som meget af hans musik gjorde.
50-års jubilæet for magasinet New York Review of Books hyldes af Martin Scorsese i en intellektuelt inspirerende dokumentar.
Enestående næraktivistisk dokumentar om Edward Snowden og de dage, da han afslørede den verdensomspændende masseovervågningsskandale.
Kærlighedshistorien mellem to unge fra hver deres cirkusfamilie kunne ikke fortælles bedre. Man får tilmed lyst til at tage en sviptur i manegen.
Der foregår en uhyggelig udbytning af Sydsudan, der oversvømmes af folk, der vil bidrage til udviklingen af den nye nation. Siger de.
Viser 1-10 af 172 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...